Grčka hoteli | Hoteli u Grčkoj - Grčki direktorium za hotel

Lefkada  


Pretraži hotele u Lefkada detaljna pretraga


Hoteli i apartmani u Lefkada

353 hoteli i apartmani u Lefkada

Pronađite smeštaj prema vaše potrebe

Molimo vas da izaberete željeni raspon cena:

0 - € 500

Kako želite da započete pretragu?

Izaberite broj zvezda za smeštaja:

Izaberite broj zvezda za smeštaja:


  353 hotela u 36 destinacije u Lefkada

1 - 10 / 353 Hoteli u Lefkada
Dimitris Rooms
Apartman

Dimitris Rooms

Objekat Dimitris se nalazi u selu Vliho, na nekoliko minuta hoda od plaže. Nudi smeštajne jedinice za samostalan boravak sa balkonima. U blizini objekta možete pronaći restorane i taverne.

 0.31 km iz centra Vlikhón


Villa Frias
Pansion

Villa Frias

Set in the village of Sfakiotes, Villa Frias is a stone-built house with a lovely garden with seating area and paved pathways. It offers self-catering accommodation and provides free Wi-Fi access throughout.

 0.27 km iz centra Asproyerakáta


Amarandos Studios - Rooms & Apartments
Apartman

Amarandos Studios - Rooms & Apartments

Studiji Amarandos, u porodičnom vlasništvu, smešteni su na 5 km od čuvenih plaža Vasiliki i Amuso. U ponudi imaju klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i balkonom koji gleda na brda Lefkade i okolni seos...

 0.19 km iz centra Marantochori


Marlen Villas
Pansion

Marlen Villas

Surrounded by a garden in Apolpaina, 4 km from the centre of Lefkada, Marlen Villas are set on a hill and offer access to a swimming pool. Each features free WiFi and views to the Ionian Sea and the mountains.

 0.38 km iz centra Apólpaina


Casa Varoli Guest House
Apartman

Casa Varoli Guest House

Pansion Casa Varoli je smešten u selu Atanion (Athanion). U ponudi ima vrt i terasu za sunčanje. Pored toga nudi ukusno uređene smeštajne jedinice za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom.

 4.21 km iz centra Athánion


Akroyiali Studios
Apartman

Akroyiali Studios

Objekat Akroyiali se nalazi na čuvenoj plaži Vasiliki. U ponudi su klimatizovani studiji sa nameštenim balkonom koji gleda na Jonsko more. Restorani i kafei kraj mora udaljeni su 100 metara.

 0.20 km iz centra Vasilikí


Giannis Studios
Apartman

Giannis Studios

Studiji Giannis nude smeštaj za samostalan boravak u Nikijani na Lefkadi. Objekat poseduje terasu za sunčanje i vrt. Udaljen je 100 metara od plaže, a grad Lefkada nalazi se na 9 km.

 0.09 km iz centra Nikiana


Ilios Studios
Apartman

Ilios Studios

Studiji Ilios su okruženi bujnim zelenilom i smešteni u slikovitom zalivu Ai Janis, na samo 250 metara od plaže. Ovi klimatizovani studiji nude besplatan bežični internet i balkon sa pogledom na vrt i na brežuljke Lefkad...

 1.93 km iz centra Lefkada Town


Villa Acidalia
Pansion

Villa Acidalia

Located in Katouna, Villa Acidalia offers an outdoor pool. This self-catering accommodation features free WiFi. Accommodation will provide you with air conditioning, a balcony and a seating area. There is a full kitchen...

 0.61 km iz centra Katoúna


Poseidonio A
Hotel

Poseidonio A

Hotel Poseidonio A je smešten na 250 metara od plaže i na 1 km od popularnog grada Nidrija. Poseduje bazen sa barom koji gleda na Jonsko more. U ponudi ima klimatizovane sobe iz kojih se pruža pogled na more ili bazen.

 0.95 km iz centra Perigiálion


1 - 10 / 353 Hoteli u Lefkada