Grčka hoteli | Hoteli u Grčkoj - Grčki direktorium za hotel

Halkidiki  


Pretraži hotele u Halkidiki detaljna pretraga


Hoteli i apartmani u Halkidiki

844 hoteli i apartmani u Halkidiki

Pronađite smeštaj prema vaše potrebe

Molimo vas da izaberete željeni raspon cena:

0 - € 420

Kako želite da započete pretragu?

Izaberite broj zvezda za smeštaja:

Izaberite broj zvezda za smeštaja:


  844 hotela u 71 destinacije u Halkidiki

1 - 10 / 844 Hoteli u Halkidiki
Kangaroo Hotel
Pansion

Kangaroo Hotel

Hotel Kangaroo se nalazi na samo 20 metara od plaže u oblasti sela Mola Kaliva. Raspolaže smeštajnim jedinicama sa sopstvenim balkonima koji gledaju na more. Nudi tavernu i kafe bar u predivnom vrtu.

 2.17 km iz centra Mola Kalyva


Aloni Hotel
Hotel

Aloni Hotel

Smešten među maslinjacima, na 400 metara od plaže u Pefkohoriju, na Halkidikiju, ovaj hotel u porodičnom vlasništvu nudi sobe sa sopstvenim balkonima, koji gledaju na bazen i na vrt. Besplatan bežični internet dostupan j...

 1.47 km iz centra Pefkohori


Akrotiri Hotel
Pansion

Akrotiri Hotel

Hotel Akrotiri je smešten u mestu Neos Marmaras, na samo 50 metara od plaže. U ponudi ima šarmantno dvorište i sobe sa balkonom i čajnom kuhinjom. Na raspolaganju vam je i besplatan bežični internet.

 0.55 km iz centra Neos Marmaras


Tavlaridis
Apartman

Tavlaridis

Tavlaridis is a self-catering accommodation located in Nea Potidaea. Free WiFi access is available. The apartment will provide you with air conditioning and a balcony. There is a full a kitchenette with a refrigerator an...

 1.16 km iz centra Nea Potidaea


Maria Elena Villas
Pansion

Maria Elena Villas

Vile Maria Elena smeštene su odmah iznad plaže Akti Elija. Ove pojedinačno uređene smeštajne jedinice nude sopstvene bazene i pogled na čuvene zalaske sunca na Halkidikiju. Besplatan bežični internet dostupan je u celom...

 4.84 km iz centra Elia


Ermioni Apartments
Apartman

Ermioni Apartments

Apartmani Ermioni nude smeštajne jedinice s opremom za samostalnu pripremu hrane na 150 metara od najbliže plaže. Objekat je smešten u mestu Aja Paraskevi. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

 3.56 km iz centra Ayía Paraskeví


Elena Apartments
Apartman

Elena Apartments

Apartmani u porodičnom vlasništvu Elena nalaze se na samo 100 metara od peščane plaže u Asprovalti i na 1 km od centra sela, gde možete pronaći restorane i mini-markete.

 1.46 km iz centra Asproválta


Pension Nikos
Apartman

Pension Nikos

Pansion Nikos nalazi se u Psakudiji, na svega 20 metara od plaže i nudi studije i apartmane sa balkonom. Pojedine smeštajne jedinice imaju pogled na Toronski zaliv. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

 0.48 km iz centra Psakudija


Agrelia House
Pansion

Agrelia House

Kuća za odmor Agrelia je smeštena na plaži, na 3 km od Uranopolisa na poluostrvu Halkidiki. U ponudi ima vrt i terasu s koje se pruža pogled na more. Nalazi se na 300 metara od restorana i mini-marketa.

 2.46 km iz centra Uranopolis


Amalthea Mare
Apartman

Amalthea Mare

Objekat Amalthea Mare smešten je u letovalištu Nea Vrasna, na 10 metara od najbliže plaže. U ponudi ima smeštajne jedinice za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i pogledom na Egejsko more i na planinu.

 0.61 km iz centra Nea Vrasna


1 - 10 / 844 Hoteli u Halkidiki