Grčka hoteli | Hoteli u Grčkoj - Grčki direktorium za hotel

  Solun  Severna Grčka

Pretraži hotele u Solun detaljna pretraga


Hoteli i apartmani u Solun

70 hoteli i apartmani u Solun

Pronađite smeštaj prema vaše potrebe

Molimo vas da izaberete željeni raspon cena:

0 - € 125

Kako želite da započete pretragu?

Izaberite broj zvezda za smeštaja:

Izaberite broj zvezda za smeštaja:


Najpopularni hoteli u Solun, Grčka

Makedonia Palace
Hotel

Makedonia Palace

Hotel Makedonia Palace smešten je na samoj obali i pored centra Soluna. U ponudi ima 2 vrhunska restorana, bazen, teretanu i saunu. Sve sobe i apartmani tipa "suite" raskošno su uređeni i sadrže TV sa satelitskim kanalim...

 2.54 km iz centra Solun


Egnatia Hotel
Hotel

Egnatia Hotel

Smešten u centru Soluna, hotel Egnatia se nalazi na 10 minuta hoda od trga Aristotelus koji nudi noćnu zabavu, restorane i prodavnice. Hotel nudi bogat doručak na bazi švedskog stola i elegantan laundž bar.

 0.35 km iz centra Solun


Abc Hotel
Hotel

Abc Hotel

Hotel Abc nalazi se u centru, na samo par metara od izložbenog centra Helexpo i nekoliko muzeja. Poseduje bar-restoran i moderne sobe. Bežični internet je dostupan u celom hotelu.

 1.34 km iz centra Solun


Capsis Hotel Thessaloniki
Hotel

Capsis Hotel Thessaloniki

Nedavno renovirani hotel Capsis smešten je u centru Soluna, na 900 metara od centralnog gradskog trga. U ponudi ima sobe sa besplatnim bežičnim internetom, besplatno korišćenje teretane i sadržaje za sastanke.

 0.97 km iz centra Solun


Park Hotel
Hotel

Park Hotel

Udoban smeštaj, ljubazno i uslužno osoblje, sjajna lokacija u centru Soluna - sve ovo i više od toga ćete pronaći u nedavno renoviranom hotelu Park.

 0.06 km iz centra Solun


Astoria
Hotel

Astoria

Hotel Astoria se nalazi u srcu Soluna. U ponudi ima moderan smeštaj i poslovne sadržaje. U hotelskom restoranu služe se jela mediteranske kuhinje, pripremljena od organskih proizvoda iz hotelskih vrtova na Halkidikiju.

 0.79 km iz centra Solun


Hyatt Regency Thessaloniki
Hotel

Hyatt Regency Thessaloniki

Hotel Hyatt Regency Thessaloniki je smešten na svega 5 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Solun Makedonija. U ponudi ima visokokvalitetne sadržaje za bankete, prostrane sobe, najsavremeniju tehnologiju i jedinstven...

 13.94 km iz centra Solun


Anessis
Hotel

Anessis

Hotel Anessis je smešten u centru Soluna u okviru pešačke udaljenosti od Aristotelovog trga. U ponudi ima ukusno uređene sobe i svakodnevni doručak na bazi švedskog stola. Besplatan bežični internet možete koristiti u ce...

 1.05 km iz centra Solun


Tourist Hotel
Hotel

Tourist Hotel

Hotel Tourist je smešten u istorijskoj zgradi pod zaštitom države i nalazi se na samo 100 metara od čuvenog Aristotelovog trga i zabavne četvrti Ladadika. Njegove sobe nude pay TV i besplatan bežični internet.

 0.81 km iz centra Solun


Hotel El Greco
Hotel

Hotel El Greco

Hotel El Greco je smešten u centru Soluna, na samo 5 minuta hoda od Aristotelovog trga i na 20 minuta hoda od Bele kule. Nudi udoban smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i odlično je povezan linijama gradskog prevoz...

 0.50 km iz centra Solun


Svih 70 hotela i apartmana u Solun

  Pretraži hotele na destinacijama u blizini Solun