Grčka hoteli | Hoteli u Grčkoj - Grčki direktorium za hotel

  Nikiti  Halkidiki

Pretraži hotele u Nikiti detaljna pretraga


Hoteli i apartmani u Nikiti

37 hoteli i apartmani u Nikiti

Pronađite smeštaj prema vaše potrebe

Molimo vas da izaberete željeni raspon cena:

0 - € 420

Kako želite da započete pretragu?

Izaberite broj zvezda za smeštaja:

Izaberite broj zvezda za smeštaja:


Najpopularni hoteli u Nikiti, Grčka

Agapitos Apartments
Apartman

Agapitos Apartments

Smešteni na nekoliko metara od plaže u letovalištu Nikiti, apartmani Agapitos su namenjeni samostalnom boravku i nude direktan pogled na Toronski zaliv. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

 2.16 km iz centra Nikiti


Divinis Apartments & Studios
Apartman

Divinis Apartments & Studios

Apartmani i studiji Divinis su smešteni u vrtu, na svega 30 metara od peščane plaže u Nikitiju. U ponudi imaju smeštaj za samostalan boravak sa balkonima s kojih se pruža pogled na Toronski zaliv.

 1.94 km iz centra Nikiti


Kastel Chrisa
Apartman

Kastel Chrisa

Smešten na 300 metara od plaže u Nikitiju, objekat Kastel Chrisa nudi dečije igralište, vrt sa priborom za roštilj i smeštajne jedinice za samostalan boravak. Nalazi se na 90 km od Međunarodnog aerodroma Solun Makedonija...

 2.28 km iz centra Nikiti


Andreas Maisonettes and Apartments
Apartman

Andreas Maisonettes and Apartments

Apartmani i mezonete Andreas nalaze se u Nikitiju, na samo 70 metara od plaže. Ovaj objekat nudi smeštajne jedinice za samostalan boravak, sunčanu terasu i vrt. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

 2.09 km iz centra Nikiti


Marina Hotel
Hotel

Marina Hotel

Smešten naspram plaže Nikiti, na poluostrvu Sitonija, hotel Marina nudi klimatizovane sobe sa balkonom. Hotel ima tavernu s pogledom na more i nudi besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama.

 1.77 km iz centra Nikiti


Mina's House
Apartman

Mina's House

Objekat Mina’s House smešten je na samoj plaži u selu Nikiti, na poluostrvu Halkidiki. Raspolaže vrtom i smeštajnim jedinicama za samostalan boravak, koje imaju popločana dvorišta sa pogledom na more ili na vrt.

 1.46 km iz centra Nikiti


Karali Studios
Apartman

Karali Studios

Studiji Karali su smešteni direktno ispred peščane plaže Nikiti, na lokaciji koju okružuje vrt. U ponudi imaju elegantno uređene apartmane sa besplatnim bežičnim internetom i nameštenim balkonom sa kog se pruža pogled na...

 2.21 km iz centra Nikiti


Doukas Studios & Apartments
Apartman

Doukas Studios & Apartments

Objekat u porodičnom vlasništvu Doukas smešten je u selu Nikiti na Halkidikiju, na samo 50 metara od plaže i na nekoliko minuta hoda od restorana i barova.

 1.81 km iz centra Nikiti


Summer House
Apartman

Summer House

Objekat Summer House nalazi se na 30 metara od plaže Nikiti na poluostrvu Sitonija. Nudi besplatan bežični internet i studije s opremom za samostalnu pripremu hrane. Svi balkoni imaju pogled na more.

 1.49 km iz centra Nikiti


Villa Elli
Apartman

Villa Elli

Vila Elli je smeštena u selu Nikiti na poluostrvu Halkidiki, na samo 400 metara od plaže. Nudi studije i vile sa balkonima koji gledaju na vrt. U vrtu se nalazi igralište za decu.

 1.42 km iz centra Nikiti


Svih 37 hotela i apartmana u Nikiti

  Pretraži hotele na destinacijama u blizini Nikiti