Grčka hoteli | Hoteli u Grčkoj - Grčki direktorium za hotel

  Kriopigi  Halkidiki

Pretraži hotele u Kriopigi detaljna pretraga


Hoteli i apartmani u Kriopigi

25 hoteli i apartmani u Kriopigi

Pronađite smeštaj prema vaše potrebe

Molimo vas da izaberete željeni raspon cena:

0 - € 314

Kako želite da započete pretragu?

Izaberite broj zvezda za smeštaja:

Izaberite broj zvezda za smeštaja:


Najpopularni hoteli u Kriopigi, Grčka

Alexander the Great Beach Hotel
Hotel

Alexander the Great Beach Hotel

Hotel Alexander the Great gleda na predivnu peščanu plažu Kriopigi. Poseduje veliki bazen i osvetljen teniski teren. Smešten je iznad same plaže, do koje se može bezbedno stići liftom.

 2.08 km iz centra Kriopigi


Kriopigi Beach Hotel
Hotel

Kriopigi Beach Hotel

Hotel Kriopigi ima 4 zvezdice i gleda na zaliv Toroneos. Smešten je na uzvišenju blizu sela Kriopigi, na pešačkoj udaljenosti od plaže. Nudi bazen, hidromasažnu kadu, salu za fitnes i sobe sa balkonom.

 0.98 km iz centra Kriopigi


Stella Rooms
Hotel

Stella Rooms

Hotel Stella je smešten na plaži i nudi klimatizovane sobe, besplatan privatni parking i besplatan doručak. Iz hotela se pruža predivan pogled na zaliv Toroneos.

 1.43 km iz centra Kriopigi


Kassandra Palace & Spa
Odmaralište

Kassandra Palace & Spa

Odmaralište Kassandra Palace smešteno je pored privatne peščane plaže u mestu Kriopigi. Poseduje spa centar i zatvoreni bazen. Na raspolaganju su restoran s pogledom na Egejsko more, besplatan bežični internet i sobe s p...

 2.46 km iz centra Kriopigi


Theo Bungalows
Hotel

Theo Bungalows

Hotel Theo Bungalows nalazi se u selu Kriopigi na Halkidikiju. Plaža je udaljena 600 metara od hotela, a centar sela je na samo 300 metara. Gosti mog

 0.60 km iz centra Kriopigi


Skentos Hotel
Pansion

Skentos Hotel

Smešten u centru mesta Kriopigi, na 800 metara od peščane plaže, hotel Skentos poseduje bazen i snek bar. Nudi studije sa nameštenim balkonima, sa kojih se pruža pogled na zaliv Kasandra, planine ili vrt.

 0.68 km iz centra Kriopigi


Iliaktida
Apartman

Iliaktida

Apartmani Iliaktida su smešteni na tihoj lokaciji okruženoj vrtom, na 250 metara od plaže u Kriopigiju. U ponudi imaju klimatizovane apartmane sa besplatnim bežičnim internetom i nameštenim balkonom s kog se pruža pogled...

 1.36 km iz centra Kriopigi


Petra Mare
Apartman

Petra Mare

Within 250 metres from the beach, Petra Mare offers self-catering accommodation with free WiFi. The lively town of Kallithea is 1.5 km away and features many restaurants, cafes, bars and shops.

 2.35 km iz centra Kriopigi


Gi Ga Mar
Hotel

Gi Ga Mar

Smešten u bujnim vrtovima, u mestu Kriopigi, hotel Gi Ga Mar nudi sobe sa čajnom kuhinjom i krovnu terasu sa ležaljkama, koja se može pohvaliti pogledom na Kasandrin zaliv. Najbliža plaža je udaljena 500 metara.

 1.17 km iz centra Kriopigi


Estia Studios
Pansion

Estia Studios

Studiji Estia nalaze se na 800 metara od plaže u mestu Kriopigi na Halkidikiju. Objekat poseduje klimatizovane studije sa nameštenim balkonom koji gleda na vrt. Centar mesta sa prodavnicama i restoranima udaljen je samo...

 0.84 km iz centra Kriopigi


Svih 25 hotela i apartmana u Kriopigi

  Pretraži hotele na destinacijama u blizini Kriopigi