Grčka hoteli | Hoteli u Grčkoj - Grčki direktorium za hotel

  Hanioti  Halkidiki

Pretraži hotele u Hanioti detaljna pretraga


Hoteli i apartmani u Hanioti

33 hoteli i apartmani u Hanioti

Pronađite smeštaj prema vaše potrebe

Molimo vas da izaberete željeni raspon cena:

0 - € 175

Kako želite da započete pretragu?

Izaberite broj zvezda za smeštaja:

Izaberite broj zvezda za smeštaja:


Najpopularni hoteli u Hanioti, Grčka

Hotel Calypso
Hotel

Hotel Calypso

Calypso je hotel u porodičnom vlasništvu, smešten na 150 metara od peščane plaže u Haniotiju, na Halkidikiju. On nudi bazen i restoran u kome se služe jela mediteranske kuhinje.

 0.90 km iz centra Hanioti


Naias
Hotel

Naias

Hotel Naias se nalazi kraj plaže u Haniotiju i nudi smeštaj za samostalan boravak i 2 bazena smeštena u bujnim vrtovima. Sadržaji uključuju restoran-bar na plaži i dečje igralište.

 1.08 km iz centra Hanioti


Ostria Sea Side Hotel
Hotel

Ostria Sea Side Hotel

Hotel Ostria Sea Side udaljen je samo 10 metara od peščane plaže u Haniotiju. Poseduje otvoreni bazen i restoran u kome se služe jela grčke i internacionalne kuhinje.

 0.98 km iz centra Hanioti


Thalassenia Studios
Apartman

Thalassenia Studios

Studiji u porodičnom vlasništvu Thalassenia smešteni su u centru sela Hanioti. Ovaj objekat nudi smeštajne jedinice za samostalan boravak sa balkonima koji gledaju na selo. Besplatan bežični internet dostupan je u celom...

 0.88 km iz centra Hanioti


Haris Hotel
Hotel

Haris Hotel

Ovaj hotel u Haniotiju se nalazi na svega nekoliko koraka od Egejskog mora. Nudi otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu i besplatan bežični internet. Hotel Haris poseduje restoran i wellness centar.

 1.64 km iz centra Hanioti


Nereides
Pansion

Nereides

Objekat Nereides nudi smeštaj za samostalan boravak u primorskom letovalištu Hanioti, na poluostrvu Halkidiki. Takođe sadrži otvoreni bazen sa hidromasažom, dečji bazen i terasu za sunčanje.

 0.88 km iz centra Hanioti


Hanioti Palace
Hotel

Hanioti Palace

Smešten u seoskom predelu Kasandre, Hanioti Palace se nalazi na 80 metara od peščane plaže zaliva Toroneos. Hotel nudi bazen za odrasle i dečiji bazen. Na raspolaganju su i sauna i igralište.

 0.94 km iz centra Hanioti


Lena Studios
Apartman

Lena Studios

Studiji Lena su u porodičnom vlasništvu i nalaze se u mestu Hanioti na Halkidikiju. U ponudi je smeštaj za samostalan boravak sa balkonom i besplatan bežični internet. Objekat je udaljen 250 metara od plaže i samo 50 met...

 0.80 km iz centra Hanioti


Hanioti Melathron
Hotel

Hanioti Melathron

Objekat Hanioti Melathron smešten je nedaleko od centra dinamičnog Haniotija, na oko 80 metara od plaže. U ponudi ima otvoreni bazen, restoran i klimatizovane sobe sa balkonima koji gledaju na bazen.

 0.98 km iz centra Hanioti


Hanioti hotel
Hotel

Hanioti hotel

Smešten nedaleko od centralnog trga i glavne plaže Haniotija, hotel Hanioti ima fitnes sadržaje i saunu. Nudi besplatan bežični internet u celom objektu, a raspolaže klimatizovanim sobama sa balkonima.

 0.78 km iz centra Hanioti


Svih 33 hotela i apartmana u Hanioti

  Pretraži hotele na destinacijama u blizini Hanioti