Grčka hoteli | Hoteli u Grčkoj - Grčki direktorium za hotel


  č.p.p. - često postavljena pitanja


Molimo Vas pregledajte listu često postavljenih pitanja za koi već imamo odgovore.

Ako u listi Često Postvljenih Pitanja i Odgovora ne nađete odgovor na Vaše pitanje, molimo Vas da nas kontaktirate, za da Vam izađemo u susret. kliknuti ovde

Specijalizovana Onlajn platforma, praktično konstruirana i razvijena za sve koje vole da putuju. Naša platforma nudi brzu i efikasnu uslugu pri samom pronalasku i selektiranju Vašeg idealnog smeštaja pronađenog samo po Vašim potrebama.

Naša usluga je premostivac kreiran iz Vaših želja do Vašeg idealnog odmora u Grčkoj. Mi Vam nudimo uslove za da Vi sami uspete odabrati smeštaj za odmor koji će biti po Vašim potrebama i željama.

Naša web stranica za Vas pretražuje smeštaj u Grčkoj. Najvažnije je da mi nismo turistička agencija i mi ne naplaćujemo usluge rezervacije sa naše web stranice. To znači da su rezervacije 100% besplatne i da ne postoje nikakvi skriveni, niti bilo kakvi drugi troškovi.

Naša web stranica je 100% besplatna. Baš iz tog razloga što ne postoje nikakvi troškovi turističkih agencija, kao ni jedan drugi trošak po Vas, mi smo u stanju da Vam ponudimo najniže cenovne ponude u trenutku rezervacije.
Garantovano!

Trenutno u ponudi imamo preko 15.000 smeštajnih jedinica na teritoriji čitave Grčke, u više od 1.700 gradova , sa svim ostrvima uključenim u ponudu na kojima se nalaze odgovarajuće smešrajne jedince. U ponudi su svi tipovi smeštajnih jedinica. Trenutno na našoj web stranici možete pronaći: hoteli, apartmani gostinske sobe i turistička naselja(resorts). Bilo da je u pitanju praznični odmor, vikend putovanje ili poslovni put, tokom cele godine, putem naše web stranice, Vaša rezervacija će biti brza, sigurna i od poverenja.

Ukolio niste u mogućnosti da pronadjete odredjenu destinaciju u pretrazi na našoj početnoj stranici, molimo vas da proverite stranicu: REGIONS na kojoj možete videti listu svih regiona u Grčkoj. Ako su Vam potrebna specifična pretraga po gradovima, proverite stranicu DESTINATIONS. Ukoliko planirate da posetite Grčku avionom, proverite stranicu AIRPORTS gde ćete pronaći podatke o svim aerodromima. Na posletku, možete koristiti i stranicu MAP, gde ste u mogućnosti da vizuelno pretražite smeštajne jedinice na karti Grčke.

Proces rezervisanja je vrlo jednostavan.

  • Pronadjite tip smeštaja koji savršeno odgovara Vašim potrebama (hotel, apartman, itd.)
  • Odaberite tip sobe kao i broj soba koji želite da rezervišete
  • Kliknite na plavo polje: Reserve Now (Rezervišite sada)
  • Nakon toga Vas prosledjujemo na partnersku sigurnu stranicu na kojoj možete bezbedno uneti Vaše podatke kao što su: Ime, Prezime, E-mail adresu, i kreirati sopstveni password. Obratite pažnju na neke od besplatnih mogućnosti koje Vam odabrani smešraj može ponuditi, kao što su: Besplatan doručak, besplatan internet, besplatno iznajmljivanje bicikala, kao i mnoge druge opcije. Nakon toga pritisnite polje: Continue (Nastavi).
  • Na narednoj stranici treba da unesete podatke o svojoj kreditnoj ili debitnoj kartici. Vaša kartica će biti korišćena kao garancija da ćete doći u odabrani smeštaj na dan koji ste prethodno odabrali.

VAŽNO: Vaša kretitna ili debitna kartica se koristi kao garancija rezervaciji i u najčešćem broju slučajeva neće biti naplaćen ceo iznos boravak u slučaju ne dolaska. Većina objekata ima opviju besplatnog otkazivanja do odredjenog datuma.

Vlasnici različitih smeštajnih jedinica zadržavaju svoje pravo da odluče načinu na koji ćeizvršiti naplatu. Postoje objekti na koji će od Vas tražiti da unesete podatke sa svoje kreditne ili debitne kartice, koji se koriste kao garancija za Vaš objekat.
U drugom slučaju, postoje i smeštajne jedinice koje ne zahtevaju informacije o kretitnoj ili debitnoj kartici, iako će vlasnik istog smeštaja od Vas verovatno tražiti da obavite preautorizaciju sredstava na Vašoj platnoj kartici. To je razumljivo, s’ obzirom da ukoliko rezervišete smeštaj u vreme jake sezone, vlasnici smeštaja žele biti sigurni o to da ćete na vreme doći i ispoštovati vreme svoje rezervacije. U svakom slučaju nećete morati da platite punu cenu rezervacije u napred. Ovakav tip rezervacija je isključivo u Vašu korist, jer se uvek mogu desiti neke ne predvidjene okolnosti I sprečiti Vas da dodjete na rezervisani datum. U svakom slučaju, punu cenu smeštaja placate samo kada odsednete u rezervisanom smeštaju.

Da biste napravili rezervaciju morate imati validnu kreditnu ili debitnu karticu. Mi Vam predlažemo da unesete informacije o svojoj platnoj kartici, mada ukoliko je nemate ili niste u mogućnosti, predlažemo Vam da unesete podatke o kartici gosta koji sa Vama odseda u istom smeštaju.

Nepredvidjene okolnosti se dešavaju i mi naravno imamo razumevanja za to. U većini smeštajnih jedinica koje možete pronaći imaju odredjenu politiku otkazivanja. U najčešćem broju slučajeva postoji odredjeni datum do kada možete besplatno otkazati svoju rezervaciju.

Primer: Želite da rezervišete smeštaj u Grčkoj u vremenskom periodu od Jula 5 do Jula 15. Na stranici, zajedno sa svim podacima o smeštaju pronaćićete I informaciju o otkazivanju: Besplatno otkazivanje do Petak, 3 Jula 2015
Ovo znači da ukoliko morate otkazati rezervaciju, ukoliko to učinite pre ovog roka, otkazivanje će biti besplatno.

U tom slučaju, garancija putem Vaše kreditne/debitne kartice biće aktivirana i biće skinuta sredstva u vrednosti prvog noćenja.

Sve što podrazumeva odredjeni tip sobe I naznačeno je na stranici je uključeno u cenu. Više detalja o tome šta je uključeno u cenu možete pronaći u detaljima smeštajne jedinice. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ne oklevajte da nas kontaktirate.

Nakon što prodjete sve korake rezervacije na sajtu našeg partnera, otvoriće Vam se konačna stranica na kojoj Vam se ujedno nalazi I potvrda o rezervaciji. Na toj stranici ćete takodje naći sve neophodne informacije o Vašoj rezervaciji, uključujući broj rezervacije, kao I Vašu jedinstvanu šifru. Takodje će Vam stići I email na Vašu adresu koju ste uneli zajedno sa svim detaljima koje ste popunili prilikom rezervacije.

Jedinstvena šifra koju ćete dobiti nakon rezervisanja je četvorocifreni broj koji sadrži sve poverljive podatke koje ste uneli. Sa tom šifrom ćete biti u mogućnosti da pristupite rezeraviji, napravite neophodne promene ili da istu otkažete.

Kada unesete detalje o Vašoj rezervacij:

  • Broj potrebnih soba (odrasli i deca)
  • Željenu destinaciju i
  • Datu prijave I odjave

automatksi ćete biti prebačeni na stranicu koja će Vam pokazati sve smeštajne jedinice dostupne prema informacija I zahtevima koje ste uneli. Tu ćete takodje videti I informacije o cenama odabranih smeštajnih jedinica.

Sve informacije o dodatnim ležjevima za decu I cenama za isti se nalaze u “Hotel Rules”. Molimo Vas da jedno imate u vidu: Svi dodatni troškovi za dodatni ležaj nisu uključeni u cenu. Ukoliko Vam je potreban dodatni ležaj molimo Vas da to navedete u Specijalnim zahtevima tokom procesa rezervacije.
Ukoliko Vam je potreban dodatan kontakt u vezi smeštaja, u email-u koji dobijete nakon završene rezervacije će Vam se nalaziti dodatni podaci.

Sve podatke o lokaciji ćete pronaći na stranici smeštaja. Takodje ćete I u potvrdnom mailu o uspešnoj rezervaciji dobiti iste podatke o lokaciji. Adresu možete uneti u Vaš GPS uredjaj ili SmartPhone GPS aplikaciju kako biste sigurno došli na destinaciju koju ste rezervisali.